Beste bezoeker,

Met ingang van 1 mei j.l. zijn de activiteiten van Melchiors Technisch Buro BV overgenomen door Facta Spijkenisse BV. Facta hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij zijn dan ook altijd te bereiken via 088 – 6000 300 of info@facta.nl. We hopen snel van u te horen!

Lees meer...
De stille kracht van ons familiebedrijf

Over Melchiors

Melchiors Technisch Buro is al ruim 25 jaar hét vertrouwde adres voor engineering, service en onderhoud van pompinstallaties. Ons familiebedrijf staat bekend om zijn klantgerichte en betrouwbare dienstverlening. We leveren en onderhouden installaties van vele gerenommeerde bedrijven. Daarnaast zijn we A-partner voor diverse leveranciers in onze branche.

Aankoop en advies

Melchiors helpt bedrijven bij advies, aankoop en levering van nieuwe pompinstallaties of -onderdelen. We werken hierbij merkonafhankelijk. Dat geldt ook voor de revisie van bestaande pompsystemen. Die verrichten wij in onze werkplaats of op locatie. Dankzij vakmanschap en jarenlange ervaring lossen onze engineers snel en accuraat vraagstukken op rond pompstabiliteit, energiebesparing en procesnauwkeurigheid.

Onderhoud

Wij geven niet alleen goed pomptechnisch advies, we zijn er ook voor service en onderhoud. Omdat elk pompsysteem uniek is, werken wij met onderhoudscontracten op maat. Of u nu kiest voor periodiek of preventief onderhoud; wij zorgen altijd voor een risico-inventarisatie en conditiemeting. Zo kunnen we tijdig storingen signaleren en voorkomen.

Servicedienst

Voor calamiteiten is onze servicedienst 24/7 bereikbaar. Bij problemen of storingen aan uw pompsysteem kunnen wij gebruik maken van onze uitgebreide voorraad onderdelen, motoren en regelapparatuur. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig uw stilstand aanzienlijk beperken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Of vrijblijvend uw probleem aan ons voorleggen?
Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, mail naar info@melchiors.nl of bel 013 - 572 15 00.

Specialist in engineering, service en onderhoud aan: