Beste bezoeker,

Met ingang van 1 mei j.l. zijn de activiteiten van Melchiors Technisch Buro BV overgenomen door Facta Spijkenisse BV. Facta hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij zijn dan ook altijd te bereiken via 088 – 6000 300 of info@facta.nl. We hopen snel van u te horen!

Lees meer...
De stille kracht van ons familiebedrijf

Service

U zoekt een betrouwbaar adres voor de service en het onderhoud aan uw pompinstallatie? Een betrokken partner die 24/7 voor u klaar staat? Maak dan kennis met Melchiors Technisch Buro uit Tilburg. Al tientallen jaren bekend om zijn vakmanschap en uitstekende kwaliteit.

Certificeringen

Onze technici zijn hooggekwalificeerd. Dankzij continue bijscholing zijn zij op de hoogte van de nieuwste technieken en systemen. Stuk voor stuk gecertificeerd om te werken met onder meer elektronica, software, trilling analyses en laseruitlijning. Melchiors beschikt onder meer over de certificeringen: ISO 9001, GMP en VCA.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Daarnaast hebben wij oog voor energiebesparing en C02-reductie. Wij ontwerpen niet alleen pompsystemen, we verbouwen ook bestaande systemen. We voeren periodiek onderhoud uit en hebben een 24-uurs storingsdienst. Wij beschikken over een moderne, goed uitgeruste werkplaats en groot onderdelenmagazijn. Zo leveren wij al tientallen jaren kwaliteitspompen en de best denkbare service.

Service aanvragen
Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, mail naar info@melchiors.nl of bel 013 - 572 15 00.

Is de situatie urgent?
Is de situatie urgent? Gebruik dan de meldfunctie voor storingen.

Specialist in engineering, service en onderhoud aan: